2019 m. kovo 2 d., šeštadienis

2019 metų vasario pirkiniai


Vasaris mano gyvenime yra tas mėnuo, kuris praeina labai greitai, tačiau emocinės būklės atžvilgiu pasineriu į didelį liūdesį ir apatiją. Atrodo, jog nieko nebenori, nieko nebereikia, užtektų kiekvieną dieną po darbo įsisukti į kamuoliuką po antklode ir miegoti. Kadangi panašiai jaučiuosi ne viena, kartais bandau daryti prielaidą, kad organizmas išgyvena pereinamąją būseną iš žiemos į pavasarį ir kad tai gana natūralu. Laimė, mėnesio pabaigoje ūpas pagerėjo!




Vis dar bandau laikytis taisyklės, kad mano namus turi pasiekti mažiau naujų priemonių negu jų sunaudoju. Su nerimu ir nekantrumu laukiu Maximos Grožio mugės (tikiuosi, kad ir šį pavasarį ji vyks), todėl labai save riboju produktų pirkime. O tam reikia nemažai valios.. Tačiau galiu viešai pasidžiaugti, kad tikrai vasario mėnesį pirkinių nebuvo daug.


Tik vasario mėnesį gavau sausio mėnesio Lookfantastic grožio dėžutę, apie kurią rašiau čia. Pirmas įspūdis labai geras, tad tikiuosi, kad ir bandant priemones jis nepasikeis.


Vasario mėnesį apsilankiau internetinėje Eurokos parduotuvėje. Džiaugiuosi, kad pavyko išsisukti su nedideliu prekių kiekiu, nes neretai būna sunkoka sustoti keliais paspaudimais neįsidėjus dar kažko, ko galbūt tau visai nereikia. Kaip ir sausio mėnesį, taip ir šį neatsilaikiau "Eo Lab" produkcijai.
1.-2. "Eo Lab" laminuojantis plaukų šampūnas bei balzamas. Esu skaičiusi neblogus atsiliepimus, tad norisi išbandyti ir pačiai. Mano plaukai kartais linkę pūstis, tad gal šis duetas juos suvaldys, pernelyg neapsunkindamas? (kainavo po 3,35€, pirkau su 40% nuolaida)
3. "Eo Lab" giliai odą drėkinantis kūno serumas. Tinklaraštininkės Besame įtaka. Pripažįstu, kad tikrai susižaviu produktais, kuriuos išgiria šioji ar kitos apžvalgininkės. (Mokėjau 4,94€, pirkau su 40% nuolaida)
4. "Eo Lab" micelinis makiažo valiklis. Buvo dovana prie užsakymo, tad dovanotam arkliui į akis nežiūriu (Tiksliau, ne dovana, mokėjau 0,01€!)
5.-6. Mėginukai - dovanos. Eveline serumas nuo celiulito (niekada nenaudojau panašaus pobūdžio priemonių) bei Nivea veido kremas su Q10.


7. "Kilig" giliai valantis šampūnas. Dar nesu bandžiusi giliai valančio šampūno, o taip pat norėjau pabandyti ką nors iš "Kilig", tad ši priemonė patraukė mano akį. (Mokėjau 3,59€, pirkau su taikoma 40% nuolaida).
Artimesni mano draugai ir šeima žino, kad labai mėgstu parduotuvę LIDL! Kadangi ji yra arčiausiai namų esanti prekybos vieta, neretai einu ten apsipirkti. Na, o kaip galima atsilaikyti, neįsimetus į vežimėlį kokios kosmetikos priemonės?
8. "Cien" multivitaminų kvapo dušo želė. Pakuotėje kvepia skaniai ir gaiviai, tikiuosi, kad toks pat kvapas išliks prausiantis. (Mokėjau 0,99€)
9.-10. "Cien" plaukų kaukės sausiems ir nualintiems plaukams. (Mokėjau po 0,45€).

Neskaičiuojant Lookfantastic grožio dežutės, į mano kosmetikos lobynus atvyko tik 10 priemonių. Džiaugiuosi, kad pavyko laikytis savo plano, nes didžiuodamasi savimi galiu žengti į pavasarį!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...