2019 m. kovo 3 d., sekmadienis

2018/2019m. žiemos pabaigti produktai


Kartu su pavasariu į tinklaraštį ateina ir pabaigtų produktų arba tuštučių įrašas. Atrodo, jog taip neseniai juos aprašinėjau, o jau praėjo beveik trys mėnesiai! Laikas tiesiog skrieja. Tuščių pakuočių prikaupiau vidutiniškai - nei labai daug, nei labai mažai. Visada galvojau, kad priemones naudoju ganėtinai greitai, tačiau palyginusi save su kitais aprimau. Arba žiemos laikotarpis tėra tyla prieš audrą, kadangi jau kovo pirmosiomis dienomis atsirado naujų tuščių pakuočių.
Nebedaugžodžiauju ir pradedu..


Kaip jau įprasta, visas priemones stengiuosi sugrupuoti į kelias spalvas: 
  • Žalia - produktas patiko ir kartosiu/kartočiau;
  • Geltona - vidutiniškai patikęs produktas, galbūt kartočiau;
  • Raudona - nepatiko, nekartosiu.
Plaukų priežiūra


1. "Garnier Fructis Papaya Hair Food". Vienu metu aplinkui buvo toks didelis susižavėjimas šiomis kaukėmis, kad negalėjau neišbandyti. Kaip kondicionierius priemonė visai nebloga, plaukai buvo švelnūs, minkšti, labai skaniai kvepėjo. Kita vertus, poveikis labai trumpalaikis, o produktas naudojosi neskalsiai. Nebuvo to wow efekto, tačiau kaukės/kondicionieriaus kaina prieinama, gal kada pakartosiu kitų rūšių.
2. "Organic Shop avocado & honey" plaukų kaukė. Ganėtinai daug tikėjausi, o efektas buvo prastesnis už vidutiniško kondicionieriaus. Nesvarbu, kiek tepiau ir kiek laikiau, bet atsigavusių, pamaitintų plaukų nemačiau.
3. "Dr. Sante Macadamia Hair" plaukų kondicionierius. Taip pat nekokį įspūdį palikęs produktas. Nemačiau skirtumo, kai priemonė buvo naudojama ir kai ne. 
4. "Uoga Uoga Džiunglių Eliksyras". Geras aliejų mišinys, tikrai atgaivinantis ir pamaitinantis plaukus. Tačiau "Šviesioji pusė" patiko labiau, todėl širdis plyšta, kad pastarojo produkto nėra prekyboje.
5. "Salerm Cosmetics Hair Revitalizer" plaukų serumo prieš plaukų slinkimą ampulės (4vnt). Mėgstu tokio pobūdžio priemones, kadangi tikrai pastebiu daug naujų plaukų antenėlių, o šį sezoną plaukų slinkimas buvo tik pavienių plaukų sąskaita.


6. "Fitokosmetik" plaukų kaukė "Mielių su pienu ir alyvuogių aliejumi". Kol kas nenusivyliau nei viena šios firmos kauke nedidelėse pakuotėse. Plaukai žvilgėjo, buvo minkšti, pamaitinti, atsigavę. Norisi išbandyti visas rūšis.
7. "Montage Jeunesse" plaukų kaukė "Moisture". Efektas man tikrai patiko, plaukai atrodė labai gerai - žvilgantys, glotnūs, tiesūs, tačiau prie kaukės esantis serumas (antras žingsnis) sunkokai skirstosi ant plaukų, reikia atidžiai sutepti, kad plaukai neliktų riebaluoti..
8. "Kafe Krasoti" šampūno mėginys. Turėjo suteikti apimties, tačiau labai išsausino plauką.

Kūno priežiūra



9. "Palmolive Chocolate Passion" dušo želė. Patiko kreminė konsistencija ir įdomus kvapas, primenantis karamelę, kakavą.. Odos nesausino, pakuotė gana minkšta, produktas lengvai išsispaudė.
10. "Naturalium Melon" dušo želė. Šios firmos produktų kvapai nepaprasti, labai patiko stiprus melionų kvapas. Tačiau labai nepatogi produkto pakuotė, visiškai netinkama dušo produktams. Odos nesausino.
11. "Dove go fresh" kriaušių ir alijošiaus kvapo dušo želė. Vis įsigiju kokią šios firmos dušo želę, kadangi patinka kreminė produktų tekstūra. Šios rūšies kvapas mane ėmė erzinti (kažkodėl atrodė labai sintetinis), o produktas sausino odą. Konkrečiai šio kvapo želės nekartočiau.
12. "Cien light gold Elixir" drėkinamoji dušo želė su blizgiosiomis dalelėmis. Želė atrodė gražiai, bet kvapas tragiškas (kaip kokio senoviško stipriai parfumuoto muilo), pakuotė labai kieta, produktas šiek tiek sausino odą.


13. "Organic Shop Mango Sugar Sorbet" kūno šveitiklis. Labai patiko - produkto šveičiamosios dalelės cukraus pagrindu, oda po šveitimo buvo švelni, nesudirginta, kvapas malonus, tropinis, naudojosi skalsiai. Kol kas šio gamintojo kūno šveitikliai - mano favoritai.
14. "Dove Silk Body Cream" kūno kremas. Tepėsi maloniai, oda būdavo švelni, minkšta, produktas greitai susigeriantis. Tačiau įspūdžiai niekuo neypatingi ir neįsimenantys, kaip ir priemonės kvapas. Gal kada nors ir pakartočiau.
15. "Avon Little Black Dress" parfumuotas kūno losjonas. Nieko gero - sunkiai gėrėsi, o odai kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau. Taip pat kvapas naudojimo eigoje ėmė erzinti.
16. "Nivea Invisible" rutulinis antiperspirantas. Būtent žalios rūšies man nepatiko, kadangi neatliko savo pagrindinės funkcijos - nestabdė prakaitavimo.
17. "Sally Hansen Salon" šviesinantis rankų kremas. Naudojimo eigoje pastebėjau, kad rankos kiek skaistesnės ir šviesesnės, tačiau rankų odos drėkinimas ir maitinimas buvo nepakankamas.
18. "Sally Hansen Salon" skaistinantis rankų šveitiklis. Nesuprantu aš rankų šveitiklio funkcijų, kadangi jas aš galiu nusišveisti ir su kūno šveitikliu. Gal panaudojus rankos atrodė ir skaisčiau..
19. "Dove Essential Deep Care" maitinantis rankų kremas. Kvapas labai specifiškas neigiama prasme, net būdavo gėda kam nors skolinti rankų kremą. O ir poveikis man buvo nepakankamas, todėl sunaudojau pėdoms.

Veido priežiūra


20. "Green Feel" natūralios sudėties micelinis vanduo. Man šis produktas nepasiteisino - tiek makiažo, tiek jo likučių nevalė gerai.
21. "Bioderma Sensibio" gelinis prausiklis. Labai patiko - nesausino, nejautrino odos, po prausimo veidas likdavo švarus, kvapas neerzinantis. Taip pat naudojosi skalsiai, labai patogi pakuotė. Pliusas, kad baigiantis priemonei buteliuko nereikėjo laikyti atvirkščiai, pompa sėkmingai pasiekė prausiklio likučius.
22. "BIOK dermatology" veido tonikas jautriai odai. Vis dar išlieka favoritas, nors ir išimtas iš prekybos. Džiaugiuosi, kad dar turiu keletą buteliukų atsargoje.
23. "Madre Labs Camellia Care" veido kremas. Geras produktas šiltesniam laikotarpiui - lengvos tekstūros, nekemšantis porų, neutralaus kvapo, greitai įsigeriantis, pakankamai padrėkinantis. Labai tiko naudoti prieš makiažą. Tačiau žiemos metu su atsiradusiu odos šerpetojimu ir jautrumu nesusidorojo.
24. "SVR Sebiaclear" gelinis prausiklis. Prausė gerai, nedirgino odos. Iš turėto 10ml kiekio įspūdis visai neblogas.


25. "Montagne Jeunesse White Chocolate" giliai valanti veido kaukė. Po naudojimo veidas buvo skaistesnis, tačiau oda buvo labai sudirginta, vėliau ėmė šerpetoti. Galbūt tik atsitiktinumas, tačiau kartoti nebesinori.
26. "Montagne Jeunesse Hot Chocolate" šylanti ir valanti veido kaukė. Kažkodėl buvo nemalonu jausti stiprų sintetinį šokolado kvapą. Žymaus efekto nepastebėjau, o kaukė labai sunkiai nusiplovė - po naudojimo teko kelis kartus valyti miceliniu vandeniu, o vatos diskeliai buvo ryškiai rudi..
27. "Garnier Pure" šylanti ir valanti veido kaukė (2 vnt). Po naudojimo tikrai pastebėjau efektą - poros buvo pravalytos, susitraukusios, veidas buvo skaistesnis. Nei kiek neerzino ir nejautrino odos.
28. "Nivea Peel-Off Maske" veido kaukė (2 vnt). Linksmas pats naudojimas, tepimas ir lupimas, tačiau kažkokio žymaus pokyčio po naudojimo nepastebėjau.
29. "Sothys" veido kremo mėginys. Porų nekimšo, drėkino, tačiau nepasirodė kažkuo išskirtinis.

Dekoratyvinė kosmetika


30. "L'Oreal Paris True Match" makiažo pagrindas, spalva 1.N Ivory. Patiko - gerai dengėsi, natūraliai atrodė, maskavimas vidutiniškas. Dienos eigoje likdavo savo vietoje.
31. "Maybelline Age Rewind" maskuoklis. Geras maskavimas, skirstymasis ir išsilaikymas - ko daugiau norėti. Kadangi be problemų paslėpė mano tamsius paakius, turbūt priemonė susidorotų su bet kokiu iššūkiu.
32. "E.l.f." skystas akių pravedimas. Panaudojau vos keletą kartų, kadangi priemonė greitai sukietėjo. Tie keli kartai buvo sėkmingi - produktas šepetėliu pasiėmė lengvai, laikėsi patikimai ilgai, nubrėžti akies liniją buvo nesunku.
33. "Maybelline Colossal Volume Express". Vienas didžiausių nusivylimų.. Šepetėlis buvo labai nepatogus, produktas tepė vokus, paakius, dienos eigoje nutrupėdavo. Efektas šių minusų tikrai nenustelbė. 
34. "Eveline SOS Lash Booster". Nebloga priemonė, naudojant kaip pagrindą blakstienų tušui - blakstienos buvo kiek didesnės apimties, ilgesnės. Tačiau pabaigusi produktą jo nepasigedau, tad galbūt man šio boosterio ir nelabai reikėjo.
35. "Deborah 24 Ore Eyebrow Marker". Vis dėlto antakių markeriai pieštukų man neatstos. O būtent šis greitai išgaravo, taip pat reikėjo nemažai laiko antakių formavimui, kadangi spalva buvo neryški.
36. "Maybelline Fit Me Matte + Poreless" makiažo pagrindo mėginys. Pirmas įspūdis labai neblogas - geras maskavimas, natūralus efektas, nebuvo kaukės efekto. Manau, įsigysiu pilno kiekio pakuotę.

Kitos priemonės


37. "Fa Orange Scent" rankų muilas su papildymu. Labai patiko stiprus citrusų kvapas. Rankų nesausino, makiažo kempinėlę plovė gerai. Naudojosi gana skalsiai.
38. "Viteks F Control" drėgnos servetėlės probleminei odai. Įsigijau, paveikta gero atsiliepimo, tačiau gavau kažkokią nesąmonę. Servetėlės buvo išsausėjusios (turbūt metu akmenis į parduotuvės "Martina" daržą), nebuvo absoliučiai jokio poveikio ir naudos. Taip pat priemonės kvapas pasirodė nemalonus, tarsi plastmasės.
39. "Sensodyne" kelioninio dydžio pasta. Savo funkciją atliko - dantis išvalė. Po valymo likdavo gana gaivus jausmas burnoje. Galbūt kokios kelionės metu pakartosiu.
40. "Camay Vintage" rankų muilas. Naudojant apėmė nostalgija dėl kažką primenančio gėlių kvapo. Rankoms buvo malonus, tačiau makiažo kempinėlės užterštumo neįveikė.
41. "Divus" vatos diskeliai. Pigūs, naudojant išlaiko savo tvirtumą, neišsiskiria ir nesutęžta.
42. Vienkartiniai moteriški skustukai "BIC Twin Lady", "Cien Lady 2", "Cien Lady 3". Iš šios trijulės geriausiai skuto dviašmeniai "Cien" skustukai. Pastebėjau, kad anksčiau "BIC" būdavo aštresni, dabar labai greitai atšimpa. Triašmeniai "Cien" skustukai sunkiai susidorojo su kūno plaukais.. Galvoju, kad būtų verta išbandyti vyriškus vienkartinius skutimosi peiliukus, nes girdėjau, jog jie žymiai aštresni.

Pagaliau galiu išmesti visas žiemos tuštučių pakuotes ir ruoštis pavasario pabaigtukų jūrai. O ką sunaudojote Jūs?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...