2015 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Pabaigti produktai #1 arba rudenį tuščiomis pakuotėmis pasitinkant

Negaliu patikėti, kad šiandien - paskutinė vasaros diena. Rodos, kad taip neseniai džiūgavau, sutikdama birželio 1-ąją, naiviai vildamasi, kad šis metų laikas nesibaigs. Būtent nuo šios dienos ėmiau kaupti tuščias produktų pakuotes, kad vėliau galėčiau pasidalinti galutine nuomone apie juos. Turiu pripažinti, jog turiu suvalkietišką geną ir mano sąžinė bei rankos neleidžia išmesti pilnų pakuočių. Jei produktas nevykęs, bandau surasti jam kitą pritaikymą. Žinoma, būna atvejų, kai priemonė tiesiog niekur nepritaikoma, tuomet tenka laimėti kovą prieš pačią save.



Plaukams


1. "Aussie Miracle Moist" šampūnas sausiems, pažeistiems bei šiek tiek nelaimingiems plaukams su Australijos makadamijų riešutų aliejumi.
2. "Aussie 3 Minute Miracle" gilaus poveikio balzamas pažeistiems plaukams su Australijos balzamo mėtų ekstraktu.
Šie abu produktai yra gavę tiek "Metų atradimo", tiek "Metų nusivylimo" nominacijas. Pirmą kartą išsiplovusi galvą šiuo šampūnu bei kondicionieriumi (deja, jis buvo baigtas žyymiai seniau) buvau tokia sužavėta, jog nieko nelaukdama nusipirkau ir gilaus poveikio balzamą, apie kurį buvau girdėjusi, kad jis daro stebuklus. Patiko kvapas, primenantis kramtomąją gumą, ilgai išliekantis plaukuose po plovimo. Tačiau plaukai labai greitai įprato prie šių priemonių ir pirmojo sužavėjusio efekto nebeišgaudavau, jie tapo dar nelaimingesni. O taip pat kaina (6-8 eurai) man pasirodė per aukšta, tad produktai dar kartą perkami ir naudojami nebus.


3. "Garnier Fructis Goodbye Damage" stiprinamoji plaukų kaukė. Aprašymas žadėjo, kad ištisus metus sekinti plaukai atsigaus vos per savaitę. Laimė, kad mano garbanos nebuvo labai išsekintos bei nukankintos, nes kaukė jų atgaivinusi nebūtų. Priemonė nesukėlė ypatingo poveikio, tačiau plaukai buvo minkšti, gražūs, lengviau iššukuojami, o taip pat labai maloniai kvepėjo. Taip pat didelis pliusas už tai, kad kaukę užtenka palaikyti 3 minutes, nes ne kiekvieną rytą yra daug laiko ilgesnio laikymo reikalaujantiems produktams. Gamintojo neišbrokuoju, gal kada nors ir pabandysiu kitos linijos kaukę.
4. "Gliss Kur Ultimate Repair" momentinio poveikio kaukė ypač pažeistiems plaukams.
5. "L'Oreal Elvital Total Repair Extreme" šoko terapija itin pažeistiems ir išsausėjusiems plaukams.
Šias dvi priemones naudojau prieš rimtesnes progas, kuomet reikėjo nepriekaištingai atrodančių plaukų. Iš šių dviejų man labiau patiko "Gliss Kur". Galėjau džiaugtis žvilgančiais, minkštais, lengvai iššukuojamais plaukais, nors ir pasitelkusi negražios sudėties pagalbą. Dar turiu porą tubelių, tad tikrai pakartosiu naudojimą.
6. "Banka Agafji" plaukų kaukė "Semisilnaja", dosniai maitinanti ir drėkinanti galvos odą, stiprinanti šaknis ir skatinanti plaukų augimą. Šioji man nelabai patiko, nes norėto efekto nepamačiau (plaukai buvo pakankamai susišiaušę, sunkiai šukavosi), o ir pritrūkau gaivos kvapo plaukuose. Džiugu, kad kaukė be SLS ir parabenų, tačiau norisi žvilgančių, minkštų, maloniai kvepiančių plaukų, todėl šios kaukės dar kartą nebepirksiu.



7. "John Frieda Go Blonder" šviesinantis purškiklis. Sunaudojau jau ne vieną flakonėlį, nepakeičiamas dalykas. Jo dėka turiu šviesią bei natūraliai atrodančią plaukų spalvą. O taip pat skalsiai naudojasi, nors teko girdėti, jog kai kurios moterys šią pakuotę sunaudoja per mėnesį. Jau kartoju.
8. "Nivea Volume Sensation" plaukų putos. Nelabai dažnai naudojamas produktas, tad spėjo pakeisti savo tekstūrą - putos tapo skystos lyg pienas. Nors sakiau, kad tokios paskirties dalyko mano grožio kampelyje nebereikia, bet prieš šventę nevalingai įsigijau naują flakoną.

Kūnui


1. "Palmolive Irresistible Touch" dušo želė su natūraliai juodųjų orchidėjų ir alijošių ekstraktais. Labai patiko tekstūra, pojūtis po prausimosi, tačiau kvapas toks.. Savotiškas. Prausiantis erzindavo, tačiau uostant dabar, norint įvertinti, pakankamai skanus. Manau, kad kartosiu, tik kitokio kvapo.
2. "Dove Purely Pampering" puoselėjanti dušo želė su migdolų kremu ir kinrožėmis. Man labai patinka "Dove" dušo želės - kremai, o ir kvapai dažniausiai būna mano skonio. Tikrai liksiu ištikima šių priemonių gerbėja.


3. "Labell" dušo želė su abrikosais ir cukrumi. Įdomi tekstūra - gana skysta želė su smulkiomis, tačiau šveitimui per švelniomis cukraus granulytėmis. Nors man patinka vaisiniai kvapai, tačiau šis man buvo kiek per sintetinis ir saldus. Nekartosiu.
4. "Superdrug" dušo želė su taukmedžio sviestu ir bambuku. Prausdamasi kvepėdavau kaip pyragėlis, fantastiškas aromatas. Tačiau, kad ir kaip vilioja dar neišbandyti kvapai, nežinau, ar kartosiu. Pati dušo želė truputį sausino odą.


5. "Superdrug" kūno sviestas "Vyšnios ir makadamijos". Šis produktas yra mano atradimas, jam - tik didžiausios pagyros! Visiškai mano skonio kvapas, sviestas labai greitai įsigeria, oda tiesiog džiaugiasi, o kaina - prieinamesnė nei prieinama, ypač akcijų metu. Tiesa, priemonė gana greitai (bent jau man) susinaudojo. Kartosiu, jau turiu naują pakuotę, tik kito kvapo, nes pastarojo nepavyko rasti.
6. "Garnier mineral InvisiDry" dezodorantas. Retai naudoju purškiamus dezodorantus, tad negaliu pasakyti, ar visi jie susinaudoja taip greitai, kaip man susinaudojo šis. Deja, apsauga nuo prakaito nebuvo patikima ir vietoje baltų dėmių nuo antiperspiranto, turėjau dėmes nuo prakaito. Nors kvapas man atrodė visai normalus, draugas sakė, jog priemonės kvapas tragiškas.


7. "Adidas Control" rutulinis antiperspirantas, 2vnt. Turbūt iš sunaudoto kiekio galite matyti, jog šie produktai - mano favoritai. Negalėčiau suskaičiuoti, kiek jau tokių sunaudojau ir visada turiu po ranka, kai prireikia patikimos apsaugos ir nesinori eksperimentuoti. Nors retkarčiais randu baltas dėmes, tai atleistina.
8. "Margaritos" dezodorantas su alavijais. Nežinau, ar pasitaikė pasenęs produktas (nes mačiau, jog atsirado naujos pakuotės), ar tiesiog jis skirtas ne man, bet labiausiai tinkamas žodis - nesusipratimas. Dirgino pažastų odą, prakaitavimą jausdavau beveik iš karto panaudojusi priemonę, o kvapas rietė nosį. Nekartosiu, ne ne ne.

Veidui


1. "L'Oreal Paris Hydrafresh" veido valomoji želė. Šis produktas užsilikęs nuo gūdžių Adorebox dėžutės laikų. Taip ir nesupratau šios priemonės, nes, kai pradėjau ją naudoti, mano veido buvo labai išsausinta, o vėliau, davusi antrą šansą, jokių panašių pojūčių nepastebėjau - nei sausino, nei tempė, nei dar kaip nors neigiamai odos nepaveikė.
2. "Neutrogena Visibly Clear" švelnus šveičiamasis prausiklis kasdienai. Neblogas produktas, mano veido odai jis patiko. Negrubus, tad tinka naudoti kasdien, oda po prausimo buvo pastebimai švelnesnė, teigiamai reagavo į produktą. Bet gana nepatogi pakuotė - sunku reguliuoti išspaudžiamos priemonės kiekį, plastmasė gana kieta, tad paskutinių lašų išgavimui prireikė nemažai jėgos.
3. "Rasos" probleminės odos prausiklis. Taip pat mano vienas mėgstamiausių produktų, kurio sunaudojau ne vieną pakuotę. Naudojasi skalsiai, oda netempiama, nesausinama ir nedirginama, o ir kovoje su spuogais ši priemonė veiksminga. Šį produktą jau kartoju, tačiau naujesnės formulės, tad tikiuosi, jog ji bus lygiai tokia pati veiksminga.


4. "Eveline Pure Control" veido tonikas. Naudojau gana ilgai, tačiau jokio teigiamo poveikio nepastebėjau. Tiek naudojimo, tiek nenaudojimo metu odos būklė buvo tokia pati. Nekartosiu.
5. "Rival de Loop Pure Skin" valomasis veido tonikas. Šią priemonę oficialiai tituluoju "Vasaros Nevykėliu". Negana to, kad dėl pakuotės nesandarumo pusė priemonės išsiliejo, benešant ją iš parduotuvės į namus, tai dar mane pasitiko toks spirituotas kvapas, jog jis mane persekiodavo kiekvieną kartą panaudojus produkto. Gal poveikis šioks toks ir buvo, tačiau aš noriu būti kuo toliau nuo tokių nelaimių.


 6. "Rival de Loop Hydro" purškiamas vanduo. Man šis vanduo patiko - gerai atliko savo funkciją, purškiklis sugedęs nebuvo, o kaina yra labai prieinama. Norėčiau pakartoti, bet retai kur šį purškiklį bematau.
7. "Banka Agafji" veido kaukė "Golubaja", efektyviai valanti veido odą ir sutraukianti poras. Tikrai sąžiningai tepiausi, laikiau ir valiausi šią kaukę, bet net ir sunaudojusi visą pakuotę nepastebėjau jokio poveikio. Na, gal kažkiek pašviesėdavo oda. Nors sudėtyje yra žydro molio, bet net nejausdavau to malonaus molio stingimo sukeliamo tempimo. Daug teplionės ir jokio rezultato, tad nekartosiu.
8. "Nivea Visage Complete Protection" paakių kremas. Neturiu ką apie jį pasakyti, nes jis tapo aitraus kvapo tampria mase, kurios nebebuvo įmanoma naudoti.
9. "Eveline Pure Control" gelis nuo spuogų. Kartais atrodė efektyvus, kartais nelabai, tad nuomonė visiškai neutrali. Nekartosiu.


10. "Nivea Pure Effect" valomoji kaukė. Va čia jau efektas buvo rimtesnis - ir oda pašviesėdavo/paskaidrėdavo, ir atsirasdavo švaros pojūtis. Taip pat užtepus ant veido jaučiasi, kad kaukė nežinia ką, bet tikrai kažką daro. Kadangi dar turiu keletą pakuočių, mielai pakartosiu.
11. "Blend-a-med 3D White" dantų pasta, sukelianti trimačio baltumo efektą. Nors ir nepastebėjau to žadėto trimačio efekto, man pasta patiko dėl išliekančio mėtinio gaivumo jausmo burnoje, kurio pasigendu naudodama ekologiškesnes dantų pastas.

Dekoratyvinė kosmetika

Pabaigti dekoratyvinės kosmetikos produktą man yra didelis iššūkis, ypač vasarą, kuomet stengiuosi tokios paskirties priemonių naudoti kuo mažiau. Džiugu, kad net ir šioje skiltyje atsirado pora tuštučių!


1. "Essence Stay Natural" maskuoklis (spalva 01 - soft beige). Vos pradėjusi naudoti šio produkto labai nemėgau - blogai dengėsi, nepakankamai maskavo, subėgdavo į raukšleles, tačiau kuo toliau, tuo vis didesnę simpatiją jam jaučiau. Įtariu, kad tiesiog pagerėjo mano kosmetikos naudojimo įgūdžiai. Nekartosiu, nes noriu atrasti sau geriausiai tinkantį paakių maskavimo produktą, tačiau ši priemonė, nenorint išlaidauti, yra ganėtinai geras pasirinkimas.
2. "Nail System" rudas nagų lakas. Turbūt pasitaikė brokuotas lakas, nes po gana trumpo naudojimo laiko labai sutirštėjo, ėmė veltis ir palikinėti keistas drūžes.

Pagaliau galiu viską išmetusi ir tvarkinga pasitikti rudenį!
Smagių atradimų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...