2019 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

Lookfantastic Beauty Box January 2019


Pirmosios 2019-ųjų metų dėžutės apžvalga stipriai vėluoja ir manyje verda neigiamos emocijos. Vis dar bandau ramiai žiūrėti į vykstančią pašto padalinio reformą, bet sunku toleruoti stipriai vėluojančius siuntinius, o keletas (neregistruotų) jų kol kas manęs nepasiekia apie mėnesį laiko. Norisi dėžutes atrasti laiku, kartu su kitais prenumeratoriais, bet panašu, kad ilgai to negalėsiu patirti. Ir, be abejo, laukiant tiek laiko negalėjau neperžiūrėti spoilerių..


Kas? Grožio dėžučių mintis - nežinomų grožio produktų gavimas kiekvieną mėnesį. Dažnai jie stengiasi išpildyti dėžutės temą ir vyrauja įvairaus pobūdžio produktai - nuo vonios/dušo reikmenų iki dekoratyvinės kosmetikos atstovų. Turiu prisipažinti, kad retai išlaukiu nepažiūrėjusi dėžutės turinio anksčiau, todėl man staigmenos efektas būna silpnesnis.


Kaip? Lookfantastic Beauty Box galima įsigyti jų oficialiame tinklapyje. Pasirinkimų apstu - galima rinktis 1, 3, 6 ar 12 mėnesių prenumeratą. Priklausomai nuo prenumeratos laikotarpio kinta ir vienos dėžutės kaina. Asmeniškai aš esu užsisakiusi 12 mėnesių prenumeratą, todėl viena dėžutė man kainuoja 13 svarų. Verta paminėti, jog Lookfantastic gudrauja ir, pasibaigus prenumeratai, nuskaičiuoja pinigus bei toliau siunčia dėžutes. Tad, jei norite šių siurprizų nebegauti, būtinai ištrinkite mokėjimo kortelės duomenis iš jų tinklapio. Tiesa, jei esate užsisakę 12 mėnesių prenumeratą, kurią norėtumėte nutraukti anksčiau laiko - tai padaryti sudėtinga. Nepadės nei ištrinti kortelės duomenys, nei laiškai tinklalapio kontaktiniais el. paštais.

Kada? Pinigai nuskaičiuojami pirmą mėnesio dieną, per kelias dienas dėžutė išsiunčiama, o maždaug 10-17 mėnesio dieną įprastai gaunama žinutė iš artimiausio Lietuvos pašto padalinio apie gautą siuntinį. 


Šioji dėžutė alsuoja žiemos šalčiu - tiek išorėje, tiek viduje vyrauja sterilus mėlynas šaltumas. Šiek tiek spalvų galima pamatyti persišviečiant dėžutės turiniui, tačiau ir jų spektras ne pats plačiausias. Ne veltui dėžutės tema "Clean Beauty" (švarus grožis). Kaip jau tapo įprasta, kartu randamas Elle žurnalo numeris bei informacinė - reklaminė knygelė, kurioje yra šiek tiek informacijos apie siurprizo turinį.


Turinys, kaip ir žadama kiekvieną kartą, - šeši su grožiu susiję produktai/daiktai. Iš pirmo žvilgsnio radiniai man daugmaž patinka, kadangi, vis dėlto, labiau mėgstu išpakavusi matyti ne dekoratyvinės kosmetikos atstovus.


1. "Popband Active Hair Ties" elastinės plaukų gumytės (kaina ~5 svarai). Žiūrėjau skeptiškai, tačiau aprašyme viskas skamba labai gražiai - jokio plaukų tempimo, suteikiamas komfortas, elastinės juostos, su kuriomis gali padaryti kokią tik nori šukuoseną. Kadangi pasisekė gauti gana neutralias spalvas (nežiūrint į pačią viršutinę, tinkančią nebent į futbolo šokėjų treniruotę), reikės išbandyti.. Gal, vis dėlto, bus netikėtas atradimas?


2. "Vitamasques Marine Gold Dust Sheet Mask" lakštinė veido kaukė (kaina 6 svarai). Lakštinės kaukės man patinka. O šioji pagaminta su tikromis aukso dulkėmis, todėl žadamas nepaprastas ir gilus odos drėkinimas. Taip pat rekomenduojama kaukę prieš naudojimą palaikyti šaldytuve, kad būtų jaučiamas malonus šaldantis ir atgaivinantis pojūtis. Kaukė nėra pigi, tad tikrai bus įdomu išbandyti.


3. "Dr. PawPaw Original Clear Balm" (6,95 svaro). Įvairios paskirties balzamas su  fermentuota triskiaute azimina (tikrai nežinojau, kas yra PawPaw, tad teko panaršyti paieškoje), turinčia gydomųjų savybių. Rašoma, jog jis gali būti naudojamas ne tik kaip lūpų balzamas, tačiau tinka ir nagų odelėms, sausai odai ir net pažeistiems plaukams. Labai suintrigavo!


4. "Bellapierre Banana Setting Powder" (4g, Lietuvoje kainuoja ~20 eurų). Nesu bandžiusi tokio tipo birios pudros, o girdėjau labai daug gerų dalykų. Tikiuosi, kad padės pasiekti šviesios ir gaivios odos efektą. Labai nudžiuginęs radinys!


5. "Swell Ultimate Protect and Renew Serum" (30ml, kaina ~4 svarai). Žadama sukurti švelnių, glotnių ir padrėkintų plaukų efektą, sumažinant vėlimąsi ir plaukų galiukų skilinėjimą. Jaučiu didelę silpnybę plaukų produktams, tad bandysiu įsijuosusi!


6. "First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser" (kaina ~10 svarų). Lookfantastic tikrai mėgsta padėti atrasti šios kompanijos produktus. Aprašyme skamba, jog šis produktas iškart pašviesins, padrėkins ir suglotnins odą, kitaip sakant - padarys bluro efektą, paruošdamas veidą makiažo produktams. Nors, kita vertus, priemonę siūloma naudoti ir be makiažo produktų, kadangi veidas taps toks fantastiškas, jog jų net neprireiks! Pripažįstu, skamba efektingai.

Jei apie 2019 metus spręstume pagal pirmąją grožio dėžutę, jie turėtų būti daug žadantys.  Bendra produktų vertė ~50 svarų, priemonės (na, ir plaukų gumytės) atrodo labai įdomios ir tikrai sunaudojamos. Įspūdis labai geras. O dabar lauksiu kitų dėžučių, gal pirmoji metų dėžutė ir liks geriausia?..

Nuostabių atradimų ateinantį pavasarį!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...