2019 m. vasario 3 d., sekmadienis

2019 m. Sausio mėnesio pirkiniai.

Turiu prisipažinti, kad kiekvieną mėnesį vis bandau save stabdyti naujų kosmetikos priemonių pirkime, tačiau tai efekto neduoda. Manosios kosmetikos atsargos kol kas neišsemiamos, tad bandau laikytis bent šios vienos taisyklės - sunaudoti priemonių daugiau nei jų įsigyti. 





Šį mėnesį priemonių nepirkimui koją pakišo 40% nuolaida prekiniam ženklui, kurį jau nuo seno norėjau išbandyti.




Vienas iš pirkinių - Lookfantastic grožio dėžutė. Platesnę nuomonę apie ją galite rasti čia. Tiesa, dėžutė yra gruodžio mėnesio, tačiau ją gavau tik sausį. Jei Lietuvos paštas pagaliau susitvarkys, gal vasario mėnesio pirkinių sąraše bus dvi dėžutės?


Nusiaubiau parduotuvę "Elevita", kadangi negalėjau atsilaikyti siūlomai nuolaidai. Esu sakiusi, kad esu plaukų priežiūros produktų maniakė, tad bandžiau save suvaržyti ir išėjau tik su penkiais produktais:
1. "Eo Lab" giliai atstatanti kaukė be parabenų ir silikonų. Apie šios firmos kaukes esu girdėjusi gerų atsiliepimų. Sumokėjau ~3,80€ (be nuolaidos 6,49€).
2. "Eo Lab" aktyvus plaukų serumas. Mėgstu visokias priemones, stiprinančias plaukų šaknis ir spartinančias plaukų augimą. Bus įdomu išbandyti. Sumokėjau ~3,9€ (be nuolaidos 6,59€).
3. "Iceveda" giliai drėkinanti žolinė plaukų kaukė. Visiška blogerės Salomėjos įtaka. Tikiuosi to nerealaus aprašyto efekto, o dar ir nučiupau pačią paskutinę pakuotę. Sumokėjau 2,55€ (be nuolaidos 4,25€).
4. ir 5. "Eo Lab" plaukų aliejai - fluidai. Klasika interneto platybėse tapę produktai. Tikiuosi, kad prisidėsiu prie priemonių gerbėjų. Sumokėjau po 5,10€ (be nuolaidos 8,49€).


6. "Eo Lab" dušo aliejus su argano aliejumi. Nesu naudojusi dušo aliejaus, tad tikiuosi, jog pasirinkau tinkamą priemonę, nesugadinsiančią pirmojo įspūdžio. Sumokėjau 3,6€ (be nuolaidos 5,99€).
7. ir 8. Drėkinantis ir jauninantis "Eo Lab" veido tonikai. Taip pat skaičiau labai gerų atsiliepimų, o už tokią kainą negaliu neišbandyti. Sumokėjau po 1,8€ (be nuolaidos po 2,99€).
9. "Cien" kūno šveitiklis su juodaisiais serbentais ir kofeinu. Nesu bandžiusi jokios kosmetikos iš LIDL, tad smalsu. Sumokėjau 2,99€.

Tikiuosi maloniausių atradimų. Tokių pačių linkiu ir Jums!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...