2018 m. gruodžio 2 d., sekmadienis

Pabaigti produktai #6: rudens tuštučiai arba gruodį švariai pasitinkant..

Esu užkietėjusi tuštučių įrašų gerbėja. Ilgą laikotarpį sąžiningai rinkau tuščias pakuotes, kad galėčiau su Jumis pasidalinti savo nuomone. Net pati sunkiai patikėjau, jog tiek daug visko sunaudojau, o tušti buteliukai ir indeliai pradėjo užimti nemažą mano kambario dalį. Taip pat, artėjant šventėms, norisi susitvarkyti ir apsikuopti, todėl šis įrašas turi kelias naudas.

Visas priemones stengiuosi sugrupuoti į kelias spalvas: 
  • Žalia - produktas patiko ir kartosiu/kartočiau;
  • Geltona - vidutiniškai patikęs produktas, galbūt kartočiau;
  • Raudona - nepatiko, nekartosiu.


Plaukų priežiūros priemonės



1. "L'Oreal Professionnel Paris" šampūnas "Pro-Keratin Refill". Nebuvo blogas šampūnas, tačiau aprašyto poveikio nepastebėjau, o ir labai nusibodo naudoti tokio dydžio pakuotę. Plaukus išplovė neblogai, nesausino, tačiau ryškesnio įspūdžio nepaliko.
2. "L'Oreal Elvital Extraordinary Oil" šampūnas su kokosų aliejumi. Geras kainos ir kokybės santykis. Plovė gerai, nesausino, plaukai susiriebaluodavo įprastai - po dviejų dienų. Galbūt ir pakartočiau.
3. "L'Oreal Elvital Extraordinary Oil" maitinantis balzamas. Labai patiko, geras momentinis efektas, plaukai po naudojimo buvo švelnūs, blizgantys, minkšti, atrodė pamaitinti. Manau, tikrai nusipirksiu ir turėsiu lentynoje progoms, kai reikia gerai atrodančių plaukų.
4. "Anatomical's" kondicionierius. Visiškas šlamštas. Manau, tokių produktų iš viso neturėtų būti parduotuvių lentynose.


5. "Pantene" putų konsistencijos kondicionierius "Moisture Renewal"Naudojimo pradžioje įspūdis buvo gana neblogas - plaukai blizgėjo, buvo minkšti, tačiau vėliau šis poveikis dingo. Sunaudojau, naudodama po kito balzamo ar kaukės, todėl produktas nereikalingas ir perteklinis. Tačiau turiu dar kitos rūšies putų kondicionierių - gal kartais nuomonė pagerės?..
6-7. "Batiste" sausas šampūnas "Fresh". Esu sunaudojusi nemažai šio šampūno  pakuočių (būtent šios rūšies). Nors sausu šampūnu stengiuosi nepiktnaudžiauti ir naudoti tik ekstra atvejais, visada spintoje turiu šią priemonę.


8. "L'Oreal Elvital Total Repair Extreme" šoko terapija itin pažeistiems ir išsausėjusiems plaukams. Naudojau ne pirmą kartą ir tikrai buvau patenkinta efektu. Verta turėti tokią priemonę prieš kokias svarbesnes progas, kuomet norisi žymiai geriau atrodančių plaukų.
9. "Fitokosmetik" drėkinanti kaukė plaukams su kiaušinio trynio ekstraktu, pienu ir medumi. Susigundžiau gerais atsiliepimais ir tikrai nenusivyliau. Plaukai atrodė labai sveiki, minkšti, glotnūs, tačiau nepraradę apimties. Tik geriausi įspūdžiai, todėl neabejotinai kartosiu.
10. "Organic Shop" plaukų kaukė su figomis ir migdolais. Visiškai nepatiko. Nors kvepėjo ir atrodė kaip tirštas jogurtas, tačiau poveikis labai silpnas - net vidutiniškas kondicionierius mano plaukams davė geresnį efektą. Nekartosiu ir nerekomenduoju.
11. "Garnier Fructis" plaukų kaukė "Oil Repair 3". Vidutiniškas produktas. Plaukai buvo minkštesni, tačiau pagal poveikį šią priemonę vadinčiau plaukų balzamu, o ne kauke.
12. "Dove" plaukų kaukė "Nourishing Oil Care". Buvau paveikta puikių atsiliepimų, todėl tikėjausi geresnio rezultato. Vėlgi - plaukai buvo minkšti, gana glotnūs, bet iki puikaus efekto šiek tiek trūksta.


13. "Parisienne" plaukų losjonas "Genseng". Nežinau, ar čia atsitiktinumas, ar tikras efektas, tačiau po šios ampulės panaudojimo plaukai atrodė labai gerai - minkšti, padrėkinti, purūs, paslankūs, blizgantys. Kartosiu ir pažiūrėsiu, ar rezultatas bus toks pat.
14. "Kletten wurzel Haar - Ol" plaukų aliejus. Visiška nesąmonė, kankinausi, bandydama išbaigti šitą produktą. Ant galiukų jis buvo riebus ir neefektyvus, o naudojant prieš galvos plovimą jokio skirtumo nebuvo.  Džiaugiuosi pabaigusi ir galėdama išmesti.
15. "Chopard" kelioninio dydžio šampūnas. Tiko plauti aliejinėms kaukėms - išplovė. Kaip pagrindinio šampūno nenaudojau, kadangi pasirodė sausinantis. Kvapas vyriškas.
16. "Melisa" nenuplaunamas serumas, stiprinantis plaukus. Nepatiko, nepastebėjau jokio efekto. Supurškiau kaip vandenį.
17. "John Frieda Sheer Blonde" šviesinantis aliejinis eliksyras. Šviesinamojo efekto nepastebėjau, bet efektas man patiko - maitino, glotnino, sutvarkė plaukų galiukus.
18. "Matrix Biolage Repair Inside" nenuplaunama priemonė plaukams. Nepatiko, nestebėjau jokio poveikio.
19. "John Frieda Go Blonder" šviesinantis purškiklis plaukams. Naudoju jau apie 7-8 metus ir nežadu šios priemonės keisti. Šio purškiklio dėka turiu šviesius plaukus be jokio dažymo.

Kūno priežiūros priemonės


20. "Margarita" dušo želė su svarainių ekstraktu. Geras kainos ir kokybės santykis. Nedidelė kaina, didelis produkto kiekis, malonus kvapas, odos nesausino. Verta kartojimo.
21. "Original Source" dušo želė "Extreme Wake Up". Labai patiko kvapas (citrinų), tikrai išbudindavo. Naudojosi labai neskalsiai, odos nesausino.
22. "Green Feel" dušo želė su agurkų ir alavijų ekstraktais. Kiek sausino odą, naudojimo pabaigoje kvapas pradėjo darytis nelabai malonus, tačiau kitos rūšies dušo želę išbandyčiau.
23. "Naturalium" mango kvapo dušo želė. Neskalsi ir labai nepatogi pakuotė. Kvapas ir konsistencija patiko.


24. "Green Feel" natūralios sudėties kūno prausiklis su ožerškių ekstraktu. Patiko - malonus kvapas, nesausino odos, naudojosi skalsiai.
25. "Natura Siberica loves Lithuania" atpalaiduojamoji dušo želė su liepų ir mėtų ekstraktais. Šis produktas vonioje labai gerai nuteikdavo - atrodė, kad uodžiu vasarą, jos gaivą, laisvę ir Lietuvos laukus. Odos nesausino. Kartočiau.
26. "Rasa Unique Body Care" stangrinamasis kūno kremas. Labai patiko kvapas, nors ir nepanašus į kavos, labiau į karamelės. Stangrinamojo poveikio nebuvo, tačiau drėkino visai neblogai. Kiek ilgokai gėrėsi.
27. "Organic Shop lemongrass&sugar" kūno šveitiklis. Puikus kainos ir kokybės santykis. Šveitiklis cukraus pagrindu, po šveitimo kūno oda likdavo labai švelni, lyg prisotinta.


27-28. "Nivea Black&White Invisible" rutuliniai dezodorantai. Netepė drabužių, tačiau apsauga nuo prakaitavimo vidutinė, ne visada pakankama.
29. "Garnier Mineral Action Control" rutulinis dezodorantas. Šie dezodorantai manęs nėra nuvylę - apsauga nuo prakaitavimo pakankama, drabužių netepė.
30. "Old Spice Wolfthorn" pieštukinis/želinis dezodorantas. Nors produktas skirtas vyrams, tačiau subalansuotas ir moterims. Puiki apsauga, labai malonus kvapas, netepa drabužių. Taip pat patogu vežtis į keliones, kadangi nesiskaičiuoja prie skysčių. Jau turiu naują pakuotę.


31. "Cien" verbenos ir citrinos kvapo rankų muilas. Vidutiniškas visiškai neišsiskiriantis produktas, tačiau iš rankų muilo pernelyg daug ir nereikalauju. Rankų nesausino.
32. "DermoMed" kreminis muilas. Prireikdavo didelio priemonės kiekio, kad išplautų makiažo kempinėlę, tačiau kvapas malonus, o tokios pakuotės kaina labai nedidelė.
33. "DermaPlus" antibakterinis rankų ir veido prausiklis. Šią priemonę man atnešė sesė, kai gulėjau ligoninėje. Veidui tikrai nebandžiau, tačiau rankų nesausino, nuplovė. Kartočiau nebent specifiškomis aplinkybėmis (pavyzdžiui, jei vėl tektų atsidurti ligoninėje).

Veido priežiūros priemonės


34. "Mixa" bemuilis valomasis gelis problematiškai odai "Anti-Imperfection". Makiažo likučius plovė gerai, tačiau vienu metu buvau pajutusi sausinimą ir tempimą. Padariusi pertrauką nuo produkto ir vėl pradėjusi naudoti šio neigiamo efekto nejaučiau.
35. "Rimmel" švelnus akių makiažo valiklis. Patiko - tikrai efektyviai valė vandeniui atsparų akių makiažą, nedirgino akių.
36. "Mixa" micelinis vanduo. Taip pat patiko, manau, jog nenusileidžia kitiems gerai vertinamiems miceliniams vandenims. Bekvapis, nedirginantis, gerai valantis.


37. "Mixa" alkoholio sudėtyje neturintis tonikas "Anti-Imperfection".  Itin žymaus poveikio nepastebėjau, tačiau odos nesausino, netempė.
38. "Lumene Matt Touch" poras sutraukiantis tonikas. Taip pat labai teigiamo efekto nepastebėjau, o pati priemonė turi alkoholio sudėtyje, todėl nekartočiau.
39. "BIOK dermatology" tonikas jautriai odai. Metų atradimas, dėl to labai liūdna, jog nustota šį produktą gaminti. Pastebėjau, kad pradėjus naudoti šią priemonę mano veido odos būklė pagerėjo, oda nedirginama, gerai padrėkinama, jokio diskomforto jausmo. Džiaugiuosi, kad esu nusipirkusi nemažai šio produkto pakuočių ir dar kurį laiką galėsiu jį naudoti, tačiau neįsivaizduoju, kuo teks pakeisti.
40. "Margarita Anti-Acne" valomasis tonikas su aviečių ekstraktu. Kai naudojau pirmą buteliuką, buvo likę labai geri įspūdžiai, tačiau naudojant antrą pakuotę tokio įspūdžio nebebuvo. Jaučiau odos tempimą, didelio teigiamo efekto veido odai nepastebėjau. Gal kada ir duosiu dar vieną šansą.


41. "AA Eco" maitinamojo kremo mėginys. Nesugundė išbandyti pilnos pakuotės.
42. "Avon Anew Vitale" naktinio kremo mėginys. Oda buvo padrėkinta neblogai, tačiau nemanau, kad išbandysiu pilno dydžio produktą.
43. "Oxynergy" hialurono rūgšties kremas. Mėginys paliko labai gerą įspūdį - oda buvo padrėkinta, patempta, ryte atrodžiau pilna energijos. Tačiau pilno dydžio produktas nepigus, tad nežinau, ar kada jį išbandysiu.
44. "Lumene Arctic Aqua" kremas - gelis. Nepatiko, odai trūko drėkinimo, taip pat kimšo poras, nors tekstūra atrodė labai lengva. Sunaudojau dekoltė zonai.
45. "Eucerin AquaPorin Active". Lengvos tekstūros, drėkinimas vidutinis, tačiau man jo ne visada pakakdavo. Gal šiltuoju metų laiku būtų ir neblogas variantas, tačiau manau, jog yra geresnių ir pigesnių pasirinkimų.


46. "Himalaya" švelnus veido šveitiklis su abrikosais. Tikrai labai švelnus, o efektas vidutinis - šiek tiek pašviesindavo odą, tačiau palikdavo keistą plėvelės jausmą ant veido odos, kuris man nepatiko.
47. "Geomar" valomoji veido kaukė. Pirmas įspūdis neblogas - veido oda atrodė švaresnė, matiškesnė, skaistesnė. Odos nesausino, nedirgino. Kartosiu.
48. "Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask". Pasidaviau tam norui išbandyti burbuliuojančią veido kaukę, tačiau to ypatingo valomojo efekto nepastebėjau. Aišku, smagus ir neįprastas naudojimas, tačiau rezultato norėtųsi geresnio. Ypač turint omenyje sunkesnį priemonės prieinamumą (siunčiausi iš iHerb.com internetinės parduotuvės).
49. "Nivea" nulupamoji kaukė "Peel-Off Maske". Gal už priemonės galutinį rezultatą labiau patiko pats kaukės nulupimas - jautiesi lyg išsinertum iš odos. Oda vizualiai buvo kiek skaistesnė, bet nieko ypatingo.
50. "Schaebens Totes Meer Mask". Oda buvo kiek švaresnė, bet šiaip nieko labai ypatingo. 


51. "SNP Fruits Gelato Brightening Mask". Labai stipraus ir sintetinio greipfrutų kvapo, kuris išliko visą kaukės devėjimo laiką. Oda vizualiai buvo kiek skaistesnė, tačiau ryte atsirado pabėrimų. Gal tai tik atsitiktinumas, tad norėčiau išbandyti dar šios firmos kaukių.
52. "Esfolio" lakštinė veido kaukė su raudonuoju ženšeniu. Ją aprašiau čia. Nepaisant nurodytų minusų kaukė man paliko neblogą įspūdį, tad norėčiau pakartoti tiek ją, tiek išbandyti kitas šio firmos kaukes.
53. "7th Heaven Hot Chocolate Masque" valomoji kaukė. Turbūt būsiu viena iš nedaugelio, kuriai ši kaukė nelabai patiko. Tas keistas šildymo pojūtis, nešvelnus šokolado kvapas, o poveikis nepakankamas. Taip pat nusiplovus lieka nemažai kaukės likučių, kurie pasimato odą nuvalius toniku - vatos diskelis tiesiog ruduoja. Turiu ir antrą pakuotę, tad kartosiu. O gal patiks?
54. "7th Black Seaweed Peel-Off" nulupamoji kaukė. Naudojau gana seniai, tačiau didelio įspūdžio nepaliko.
55. "Zeal" valomoji kaukė su baltąja arbata ir vulkaniniu purvu. Patiko - oda buvo skaistesnė, švaresnė, paraudusios vietos buvo mažiau matomos. Norėčiau pakartoti.
56. "Zeal" valomoji nulupamoji kaukė su baltąja anglimi ir kiaušinio baltymu. Ši patiko mažiau, nes po naudojimo nemačiau tokio gero rezultato.

Dekoratyvinė kosmetika


57."L'Oreal Infallible 24h-Matte" makiažo pagrindas. Pats geriausias makiažo pagrindas, prie kurio vis grįžtu. Puikus maskavimas, geras išsilaikymas, natūralus pasiskirstymas su makiažo kempinėle ir tinkamas atspalvis padeda šiam produktui neužleisti vietos kitiems. 
58. "Maybelline Matte Maker" kompaktinė pudra. Patikęs produktas - geras atspalvis, matizavimas, gana nedidelis miltinis efektas. Tik nepatvari ir nepatogi pakuotė.
59. "Essence Lash Mania" blakstienų tušas. Gražiai pailgino blakstienas, tačiau trūko pastorinimo ir jo duodamo blakstienų tankumo. Taip pat nutrupėdavo dienos bėgyje. Nors ir taip šio produkto nebėra prekyboje.
60. "Maybelline Lash Sensational" blakstienų tušas. Geras ilginimas, tankinimas ir išsilaikymas - ko daugiau norėti? Taip pat patogus šepetėlis, labai palengvinantis dažymosi procesą. 
61. "Catrice Camouflage" maskuoklis. Sunaudota ne pirma pakuotė - labai geras produktas už juokingą kainą.

Kitos priemonės


62. "Colgate Max White" dantų pasta. Patiko gaivos ir švarių dantų jausmas po dantų valymosi, nors ypatingo balinimo ir nepastebėjau. Mielai kartočiau.
63. "Ecodenta" gaivinamosios burnos skalavimo putos. Buvau susižavėjusi šio produkto idėja, tačiau naudojant ji man nepasiteisino, o taip pat priemonė labai greitai dingo (išgaravo?) iš pakuotės.
64. "Cien" vatos padeliai. Neblogi, tačiau esu atradusi geresnį kokybės ir kainos santykį.
65. "Divus" vatos padeliai. Jų turiu prisisandėliavusi pilną lentyną. Turbūt šis faktas viską ir pasako.

Atostogų tuštučiai


66. "Fitokosmetik" maitinanti plaukų kaukė su dilgėlių bei ramunėlių ekstraktais, šaltalankių aliejumi. Patiko - plaukai buvo minkšti, pamaitinti, glotnūs ir paslankūs.
67. "DiPalomo Orange Blossom" rankų ir kūno losjonas. Pritrūko drėkinimo, tačiau visai neblogas kvapas, produktas įsigeria akimirksniu. 
68. "DiPalomo White Grape" vonios ir dušo kremas. Nesausino odos, gana švelnaus ir malonaus kvapo, tačiau produktas nepalieka kažkokio didesnio įspūdžio.

Negaliu patikėti, kad sugebėjau pabaigti šį įrašą - rodos, kad tuštučiai niekada nesibaigs. Skubu iš namų išnešti šiukšles (ir kaupti naujas) bei ruoštis ateinančioms šventėms. O ar daug produktų rudenį pabaigėte Jūs?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...