2018 m. lapkričio 25 d., sekmadienis

"Esfolio" lakštinė veido kaukė su raudonojo ženšenio esencija



Esfolio - Pietų Korėjoje įsikūrusi kosmetikos įmonė. Ne paslaptis, kad korėjietiška kosmetika vertinama labai neblogai - neretai šnekama apie labai gerą produktų kokybę už prieinamą kainą. Užėjusi į parduotuvę "Drogas" pamačiau šios firmos produkcijos, tad neatsilaikiau ir įsigijau ką nors išbandyti. Vis dėlto, koks bus mano santykis su korėjietiška kosmetika?


Pakuotė: Turiu pripažinti, kad būtent šios kaukės pakuotė nėra labai patraukli - tos raudonojo ženšenio šaknys nėra labai gražios ir patraukiančios. Na, bent jau aišku, kas pavaizduota ir kas turėtų būti pagrindinis kaukės ingredientas.

Aprašymas: "Ši didelės koncentracijos veido kaukė su raudonųjų ženšenių ekstraktu valo ir drėkina odą. Raudonųjų ženšenių ekstraktas maitina ir subalansuoja. Ši didelės koncentracijos veido kaukė gaivina odą ir suteikia jai švelnumo. Vitaminai iš svarainių ekstrakto ir raudonųjų ženšenių ekstrakto valo ir skaistina odą, bet išlaiko drėgmės balansą". Na, kaukių aprašymai dažnai skamba panašiai, bet po kaukės mano oda turėtų būti išvalyta, išskaistinta ir padrėkinta.



Sudėtis: Kaukėje tikrai randama raudonojo ženšenio ekstrakto, paprastosios portulakos, tikrojo ženšenio ir svarainių vaisių ekstrakto, hialurono rūgšties, tačiau vienas pirmųjų ingredientų yra alkoholis, ardantis odos barjerą, kas man nepatinka. Taip pat stebimas ir fenoksietanolis, kurio nerekomenduojama naudoti aplink burną. Be šių dviejų pavojingų produktų yra 6 vidutinio saugumo ingredientai, keli iš jų naudoti išgauti priemonės kvapui. 

Kvapas: Pratęsiant sudėties nagrinėjimą, ingredientai turbūt buvo nelabai vykę, nes kvapas nėra itin malonus. Vienu metu užuodžiau kaip ir žemės kvapą, vėliau pradėjau uosti morkas. Na, bet tikrai patikėjau, kad ant veido turiu užsidėjusi kažkokias šaknis.





Išvaizda: Lakštinė kaukė atrodo standartiškai, iškirpimas patogus - akių ir lūpų skylės savo vietoje, produktas gerai priglunda prie odos. Lakšto spalva balta, nors ir kaip norėjau, jog ji būtų raudona, o pati priemonė bespalvė.

Galutinė nuomonė: Užsidėjus kaukę apėmė ne patys maloniausi jausmai - truputį graužė, perštėjo, vėliau tas pojūtis sumažėjo, bet išliko. Būčiau nenustebusi po lakštu radusi paraudusią ir sudirgintą odą. Po 20 minučių nusiėmiau kaukę ir pastebėjau gana atgaivintą, paskaistintą odą, tačiau pritrūko drėkinimo. Tiesa, net be produkto ant odos jaučiau nežymų dilgsėjimą ir perštėjimą. Alerginių reakcijų, odos suerzinimo nestebėjau, o atsiradusį švytėjimą pastebėjo ir aplinkiniai, todėl manau, kad priemonė efektą davė, nors ir ne ilgalaikį.

Kaina ir kiekis: 23ml (1 kaukė), kainuoja apie 2 eurus.

Kur galima įsigyti: Drogas fizinėse parduotuvėse.

Vertinimas: 4/5 (kaukė patiko, tačiau pritrūko drėkinimo, nepatiko kvapas, nėra tobula sudėtis)


O kokia mėgstamiausia Jūsų veido kaukė?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...