2018 m. lapkričio 28 d., trečiadienis

2018 m. lapkričio pirkiniai

Skaičiuodama paskutines rudens dienas ir suvokdama, kad netrukus prasidės švenčių laukimo, dovanų pirkimo ir Kalėdinės nuotaikos kūrimo karštinė, norisi pasidalinti savo lapkričio mėnesio pirkiniais. Kadangi pati labai mėgstu tokio pobūdžio įrašus, tikiuosi, kad tokių mėgstančiųjų yra ir daugiau.


Pirmasis pirkinys - Lookfantastic lapkričio mėnesio grožio dėžutė, apie kurią jau rašiau čia. Turinys man patinka, todėl laukia daug malonių (viliuosi) atradimų.


Antruosius pirkinius nulėmė prekybos centruose "Maxima" vykusi Grožio mugė. Turiu prisipažinti, kad pavasarį ir rudenį aš šios mugės laukiu kaip mažas vaikas - nuolat vartau leidinį, apžiūriu, kokiomis naujienomis bus prekiaujama, susidarau preliminarų pirkinių sąrašą ir be galo laiminga šuoliuoju į parduotuvę, kai ši pirkimo fiesta prasideda. Dažniausiai savęs neriboju ir pareinu su dideliais krepšiais, nors namuose nuo grožio produktų beveik lūžta lentynos.

Šį kartą į mugę nuėjau po atostogų ir joje apsilankiau jau paskutinėmis dienomis, todėl radau ne visus norimus produktus. Grįžau su kukliu priemonių skaičiumi, tačiau pernelyg dėl to neliūdžiu - bus puiki proga sumažinti atsargų kiekį. Tad ką nusipirkau?


1. Green Feel dušo želė su kokosų aliejumi - vis sudomina mane nauji lietuviški produktai. Jaučiu priklausomybę dušo želėms, o šioji dar ir su giriamu kokosų aliejumi, tad tikiuosi, kad pajausiu prausimosi malonumą.
2. Green Feel maitinamasis plaukų šampūnas su kokosų aliejumi - pasidaviau reklamai, geriems atsiliepimams ir nusprendžiau, jog nuomonę reikia susidaryti ir pačiai.
3. Aussie 3 Miracle Oil plaukų aliejus - spontaniškas pirkinys. Norėjau aliejuko plaukams, tačiau neradau to, kurį buvau nusižiūrėjusi, todėl į krepšelį pakliuvo šis.
4. Garnier Fructis Hair Food Papaya Mask - vėl pasidaviau reklamai. Priemonę galima naudoti įvairiais būdais, tad įdomu, ar ji man tiks ir būtent kokiu būdu naudojama veiks geriausiai. Tikiuosi, kad ditirambai iš kitų apžvalgininkių nebuvo perspausti.


5. Ecodenta pastų rinkinys (ananasiniai rytai ir mėlynių vakarai) - sužavėjo ši rinkinio idėja ir labai patraukė pavadinimai. Tikiuosi, kad pastos bus skanios, gaivios ir veiksmingos.
6. L'Oreal Smooth Sugars Nourish Scrub - girdėjau gerų atsiliepimų, todėl nusprendžiau, jog šaltajam sezonui bus pats tas.
7-8. Divus vatos padeliai - sunaudota labai daug pakuočių ir vis dar žadu naudoti. Geras kokybės ir kainos santykis, o per grožio mugę toks bokštas kainuoja vos 50 centų.

Štai ir visi pirkiniai. Džiaugiuosi už save, kad kiekis gana kuklus. Nujaučiu, kad tai tik tyla prieš gruodžio audrą.. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...