2016 m. balandžio 5 d., antradienis

Pabaigti produktai #5: Kovo mėnesio tuštučiai

Nežinau, ar tik man, tačiau kovo mėnuo prabėgo nenusakomu greičiu. Atrodo, tik ką džiaugiausi kalendorine pavasario pradžia, o jau praėjo šv. Vėlykos bei sulaukėme ir šiltesnių orų, kviečiančių laisvalaikį leisti gamtoje. Šį mėnesį pabaigtų produktų kiekis labai kuklus, bet įtariu, jog balandį jis bus dvigubai didesnis (bent jau taip žada mėnesio pradžia, jau atnešusi kelis tuštučius).





Plaukams


1. "Garnier Ultra Doux Reconstructing Shampoo". Šampūnas trapiems, lūžinėjantiems plaukams. Žinau, nespėjau į šios priemonės populiarumo traukinį (ši priemonė buvo labai liaupsinama prieš gerus metus ar dvejus). Iš tiesų šis šampūnas į mano rankas pakliuvo atsitiktinai - ieškojau nebrangaus produkto, kuris pajėgtų iš mano plaukų išplauti aliejinių kaukių likučius, kadangi tai sugeba tikrai ne visi. Tikrai likau patenkinta: skanus kvapas (gal kiek pabostantis naudojimo pabaigoje), puikiai išplauti plaukai, geras putojimas. Nepastebėjau nei plaukų sausinimo, nei pleiskanų atsiradimo, kas buvo aprašoma kitų, bandžiusiųjų priemonę. Kartotinas produktas, tačiau norisi išbandyti ką nors naujo.

Kūnui


2. "Čistaja linija" kūno šveitiklis su masažo efektu. Naudodama šią priemonę jaučiau, kaip įkaista įtrintos šlaunys ir kitos probleminės vietos, tad padariau išvadą, kad ji kažką daro ir kažkaip veikia. Tiesa, kažkokių ypatingų odos pokyčių, išskyrus nušveitimą, nepastebėjau. Ir, turiu pripažinti, kad šio produkto labai nemėgau, kiekvieną kartą naudojau prisiversdama ir nusiteikdama, kad reikės vėl jį naudoti. Ir tik todėl, kad man nebuvo priimtina priemonės tekstūra - smulkūs grūdeliai, kurie sunkiai nusiplauna nuo odos ir palieka vonią baisiai netvarkingą. Padariau asmeninę išvadą, kad abrikosų kauliukų granulės tinka veido šveitiklyje, tačiau ne kūno. Kvapas visai neblogas, ne sintetinis. Nekartosiu, ne ne ne.
3. "Margarita" drėkinamasis kūno kremas su agurkų ir ramunėlių ekstraktais. Į šį kremą atkreipiau dėmesį po vienos perskaitytos apžvalgos ir užsinorėjau išbandyti. Tikrai nenusivyliau. Visų pirma, labai patiko kvapas - primenantis mangus/persikus/tropinius vaisius, tačiau turintis gaivumo. Antra - maloni, nesunki konsistencija ir greitas įsigėrimas, pakankamas drėkinimas. Vertas kartojimo produktas už labai prieinamą kainą.
4. "Rasa" rankų kremas su kava ir migdolų aliejumi. Ilgai pas mane išbuvusi priemonė. Esu neabejinga kremo kvapui, primenančiam karamelę, tad džiaugiuosi, kad dar yra produktų, turinčių analogišką kvapą ir kartu liūdžiu, jog nebėra šio aromato kūno prausiklio (buvo vienas iš mano favoritų). Supratau, kad rankų kremai pas mane užsilieka ilgai, nes mano rankų oda nereikalauja ypatingos priežiūros ir neretai apie tokias priemones tiesiog užmirštu. Tiesa, šią žiemą (pirmą kartą gyvenime) mane ištiko baisių rankų krizė dėl privalomojo dezinfekavimo - jos buvo suskeldėjusios, išsausėjusios.. Deja, šis kremas su problemomis susidorojo sunkiai, todėl jis buvo labiau mėgstamas dėl kvapo, o ne dėl poveikio. Ir erzindavo, kad kartais priemonė gerdavosi labai ilgai arba visai neįsigerdavo. Nekartočiau.

Veidui ir dekoratyvinė kosmetika


5. "Isana Young" molio kaukė nuo spuogų "Active Clear" riebiai ir nešvariai odai. Įspūdį paliko neblogą - veido oda atrodė skaistesnė, buvo švarios odos pojūtis. Užtepus kaukę jautėsi nežymus dilgčiojimas, neįkyrus graužimas. Tiesa, šio pakelio užtektų dviems kartams, tačiau, nenumačiusi kiekio, bandžiau visą masę sunaudoti vienu kartu, sluoksniavau. Kadangi parduodama pakuotėmis po dvi kaukes, viena dar liko. Kartosiu ir parašysiu galutinį įspūdį.
6. "Hean High Definition lightening concealer". Puikus kainos ir kokybės santykis, tik, deja, sunkus prieinamumas. Užtektinai maskuodavo mano pamėlusius paakius, juos natūraliai pašviesindavo, dienos eigoje nesubėgdavo į raukšleles.. Puikus atspalvio atitikimas ir skalsus naudojimasis. Jei būtų parduodamas Lietuvoje, tikrai kartočiau ir kartočiau.
7. "Ecodenta" balinamoji dantų pasta su mėtų aliejumi, šalavijų ekstraktu ir Kalident. Labiausiai patikusi dantų pasta iš Ecodentos asortimento. Pagaliau jaučiau švarą ir gaivą po dantų valymosi. Ir, man regis, tikrai kiek balino. Manau, pakartosiu.

Netikėtų atradimų!


2 komentarai:

  1. gerai išnaudojai dantų pastą. :D iki paskutinio lašo :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šitaip prakirpus pastos užtenka dar kokiai savaitei! :D Tik bėda, kad ta savaitė atrodo ilgiausia pasaulyje, nes labai norisi atidaryti naują pakuotę :D

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...