2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

Apžvalgos: "Isana" šveičiamoji dušo želė su greipfrutų ir rabarbarų ekstraktais

Prisipažinsiu - atėjus pavasariui norisi maksimaliai rūpintis savo kūnu ir pasinerti į gaivių kvapų jūrą.. Būtent ankstyvam gamtos prabudimui laikiau šį produktą, nekantraudama išbandyti. Su "Isana" firmos pasiūla turbūt esame susidūrusi kiekviena, kuri yra įkėlusi koją į parduotuvę "Drogas". Nedidelė kaina ir neskurdi kvapų, priemonių pasiūla galėtų būti skiriamieji vardo bruožai.




Pakuotė: Šveitiklis parduodamas gana minkšto plastiko tubelėse, kurios stovi ant savo dangtelio, todėl lengvai išvengiama pakuotės guldymo žemyn galva. Išspaudžiamo produkto kiekis reguliuojasi nesunkiai, tad nereikia sukti galvos, kur panaudoti jo perteklių. Į patį dizainą pernelyg daug idėjų neinvestuota - greipfruto skiltelė, pora rabarbarų lazdelių, vokiečių kalba, kuri kažkodėl labai aiški, firmos ir koncerno logotipai.. Na, ir žinoma, ženklelis, kad šis produktas yra limituoto leidimo. Negaliu pasakyti, ar tai tiesiog pigus triukas, tačiau šias pakuotes parduotuvėje vis dar pamatau. 


Ką žada aprašymas: Kaip ir visų priemonių, taip ir šios aprašymas įjungia fantaziją ir jau imi įsivaizduoti save duše, atliekančią grožio procedūras, o vėliau besidžiaugiančią sveika, spindinčia ir išpuoselėta oda. Taip pat neapsieita be rekomendacijos panaudoti tos pačios firmos losjoną ar pienelį. Deja, jos nesilaikiau..




Sudėtis: Kadangi kruopštesnės sudėties analizės internete neradau, naudodamasi KosmetikosDNR puslapio informacija tokią padariau pati. Priemonėje yra 17 ingridientų, 5 iš jų - vidutinio saugumo medžiagos. Du iš jų skirti tam, kad priemonė putotų, vienas - kad kvepėtų. Taip pat du saugūs ingridientai yra linkę kimšti poras ir erzinti odą, tad tiems, kurie turi itin reiklią ir jautrią odą, šis šveitiklis gali netikti. Taip pat į sudėtį galima žiūrėti atlaidžiau žinant, jog šis produktas ant mūsų odos išlieka tik kelias minutes kelis kartus per savaitę.


Konsistencija: Kai pirmą kartą išsispaudžiau šios priemonės duše, stovėjau abstulbusi ir galvojau "Nu čia dabar.." Iš karto kilo idėja, kad gal čia yra kokia masažinė dušo želė, nieko nesiskirianti nuo įprastų želių, tiesiog šią reikia ilgiau masažuoti ir trinti.. Ir taip gaunasi toks mažytis masažinis efektas, kurį pardavėjai vadina šveitimu. Sukūriau tokią istoriją, rūškanu veidu pradėjau teptis šią masę ir pajaučiau, kad oda yra masažuojama švelnaus smėlio. Malonus ir netikėtas pojūtis.

Kvapas: Ši savybė mane nuvylė. Tikėjausi gaivaus, citrusinio kvapo, tačiau gavau sintetinį kvapų mišinį. Iš pirmo kveptelėjimo pasirodė, kad kvapas obuolinis (deja, šio labai nemėgstu..), vėliau lyg ir užuodžiau rabarbaro natą.. O kur greipfrutai?? Kvapas ant kūno neišsilaiko.

Galutinė nuomonė: Turėjau nemalonios patirties su prieš tai naudotu kūno šveitikliu, tad šio produkto naudojimas man - tikras malonumas. Oda neblogai nusišveičia, šveitiklis nėra grubus, po šveitimosi nelieka granulių visoje vonioje. Kai žinau, kad šįvakar šveisiuos odą, mano galvoje sukasi mintis "O, koks malonus pojūtis laukia manęs!" ir suvokiu, kad šią priemonę aš mėgstu. Kaip ir žada aprašymas, po šveitimo turiu sveiką, išpuoselėtą odą, ant kurios paviršiaus nebėra nešvarumų ir negyvų ląstelių. Taip pat mano odos šveitiklis neerzina ir nesausina. Malonu - turbūt šis žodis geriausiai apibūdina tai, kaip jaučiuosi naudodama šį produktą.

Kiekis ir kaina: 200 ml, iki 3 (akcijos metu pirkau už 1,73€)

Kur galima įsigyti: "Drogas"

Vertinimas: 3,5/5 (Nebloga priemonė už prieinamą kainą, tačiau minusas už odos erzintojus sudėtyje ir už kvapą)


Švelnių atradimų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...