2015 m. spalio 11 d., sekmadienis

Pabaigti produktai #2: Rugsėjo tuštučiai

Nors beveik įpusėjo spalio mėnuo, tik dabar radau progą prisiminti, kokius produktus pabaigiau praėjusį mėnesį. Tiesa, pastebėjau, kad rugsėjis nebuvo turtingas tuščiomis pakuotėmis. Kartais iš vyriškos pusės išgirstu paburbėjimų, kad labai jau daug visko naudoju, bet tiesa bado akis - naujų priemonių pakuočių didėja neproporcingai sunaudotoms. Bet kai parduotuvėse matai tiek naujienų ir patrauklių nuolaidų, kaip galima atsispirti? Užteks samprotavimų, laikas prisiminimams..



Plaukams


1. "Batiste Floral & Flirty blush" sausas šampūnas. Nors tai buvo pirmas mano bandytas sausas šampūnas, jis man paliko labai gerą įspūdį. Supratau, kodėl šios firmos produktai taip gerai vertinami. Tiesa, kvapas pasirodė kiek stiprokas, kelias valandas jis mane persekiojo, bet efektas mane labai tenkino. Kartotina priemonė.
2. "Banka Agafji" plaukų kaukė "Ekspress". Mano plaukams patiko šios kaukės poveikis, man patiko kvapas. Plaukai žvilgėjo, atrodė sveikesni. Buvo malonu žinoti, kad priemonės sudėtis yra draugiška. Taip pat šių kaukių pakuotės patogios transportuoti, nors pabaigoje ir sunkoka jas pilnai išspausti. Manau, kad tikrai pakartosiu būtent šią kaukę.
3. Čemeryčių vanduo. Teko girdėti daug gerų atsiliepimų apie šį vandenį iš moterų, kovojančių su plaukų slinkimu. Atėjus rudeninio slinkimo sezonui, išbaigiau šią kiek užsistovėjusią lentynose priemonę, tačiau stebuklų nepastebėjau, o ir kvapas nebuvo malonus. Slinkimo nesustabdė, naujų plaukų neišdygo, bet nors nepakenkė. Nekartosiu. 

Kūnui


Keista matyti tik vieną priemonę šioje kategorijoje. Jei mėnuo būtų buvęs diena trumpesnis, net ir šio pabaigtuko nebūtų.
1. "Duru" dušo želė, ženšenio ir kokoso kvapo. Patiko tiek tekstūra, tiek kvapas, tiesa, gana neįprastas. Tiesa, šią želę pavadinčiau vakarine, nes aromatas labai gerai nuteikia miegui ir poilsiui. Turbūt kartočiau, bet pardavimo vietose šios priemonės nematau, o šioji pas mane atsirado iš draugo dušo priemonių likučių dėžės.

Veidui


Lyg tyčia, visi pradėti kremai baigėsi būtent rugsėjį:
1. "Margarita ekologiška" drėkinamasis kremas su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu. Atsiprašau, kad indelis be pavadinimo, kažkokiu mistišku būdu jis nukrito ir dingo. Šio kremo sunaudota jau ne viena pakuotė, man tinka ir patinka: lengvos tekstūros, pakankamai drėkina, nekemša porų, neerzina odos. Kartosiu pavasarį arba vasarą, kadangi šaltajam sezonui, vis dėlto, norisi rimtesnio kremo.
2. "Rival de Loop" veido kremas "Pure Skin". Kremas paliko dvejopą nuomonę: nepatiko labai sintetinis kvapas ir plėvelės jausmas ant veido, tačiau neblogai drėkino, nekimšo porų ir nedirgino odos. O taip pat ant jo gražiai dengėsi makiažo priemonės. Tikriausiai nekartosiu.
3. "Margarita" gaivinamasis kremas - gelis su agurkais. Išsamesnė nuomonė aprašyta čia. Nekartosiu, net ir vasarą, nes nelabai daug iš jo naudos.


4. "Superdrug" gaivinanti antioksidantinė nulupamoji veido kaukė su uogų šerbetu. Nesupratau šios kaukės, nors ir vieno pakelio pakako trims kartams. Labai sintetinis, net nemalonus kvapas, o poveikis labai sunkiai pastebimas - lyg ir kiek skaisčiau atrodė veidas, lyg ir buvo kiek lygesnė ir švelnesnė veido oda.. Nekartosiu.
5. "Nivea Pure Effect" valomoji veido kaukė. Naudojama ne pirmą kartą, vien dėl to, kad nusipirkau labai daug pakuočių. Pašviesina ir paskaistina odą, kažkiek yra ir švaros pojūčio. Teks kartoti.
6. "Uoga Uoga Mėlynių šventė". Šią priemonę tituluoju rugsėjo mėnesio atradimu ir pabaigtų priemonių karaliene. Nuostabi kaukė, plačiau aprašyta čia. Tikrai kartosiu.
7. "Byly Depil" veido depiliacinės juostelės. Naudojamos ne pirmą kartą, veiksmingumas tenkina. Džiaugiuosi, kad šios juostelės nesudirgina mano veido odos, nes ne kartą teko vaikščioti su nejaukiais paraudimais, sukeltais kitų firmų depiliacinių juostelių. Tik galėtų būti daugiau servetėlių, skirtų vaško likučiams nuvalyti, nes jų yra vos dvi, o juostelių - dvylika. Kartosiu.

Įvairenybės


1. "Gillette Venus" skustuvo galvutės. Nežinau, kas joms nutiko, gal tiesiog nusipirkau labai nevykusią partiją: galvutės vos išpakuotos jau neatrodo pakankamai aštrios, greitai atšimpa. Bet vis vien kartosiu, nes "Gillette Venus" man patinka žymiai labiau už vienkartinius peiliukus.
2. "Lilibe Cosmetics" vatos padeliai (120 vnt.). Padeliai kaip padeliai.. Patiko, jog šie nepraskysta.
3. "Colgate Whitening" dantų pasta. Balinančio poveikio nepastebėjau, bet patiko geras putojimas ir gaivus mėtinis skonis po dantų valymo. Kartotina.
4. "L'Oreal Studio Line Pure Wet" plaukų želė. Nors ir ne aš naudojau šį produktą, norėjau paminėti - tai yra pati mylimiausia draugo plaukų želė, tiesa, jau pasibaigusio leidimo. Gal dar kur nors matėte parduodamą?

Pagaliau galiu išmesti visas šias pakuotes!
Jaukių atradimų!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...