2015 m. rugsėjo 22 d., antradienis

Apžvalgos: "Alterra Hydro Augencreme" paakių kremas



"Alterra" - vokiškas prekės ženklas, kuriam būdinga nedidelė kaina, gana natūrali sudėtis ir nebloga kokybė. Turbūt visi žinome posakį "vokiška kokybė", reiškiantį, kad galime tikėtis gero ir nenuviliančio produkto. Šį kartą į mano akiratį pakliuvo "Alterra" paakių kremas.




Ką žada aprašymas: "Alterra" paakių kremas sukurtas sausai paakių odai, išryškėjus pirmosioms raukšlelėms. Greitai įsigeria ir veikia pirmuosius senėjimo požymius. Nuostabiai puoselėja jūsų odą. Odai suteikia nuostabiai gaivią išvaizdą. Skatina odos atsinaujinimą ir neleidžia susidaryti raukšlelėms.. Iš tiesų šios frazės mane labiausiai ir paviliojo - norisi gražios, stangrios, gaivios paakių odos, kadangi neretai būtent ši veido dalis yra nuovargio, blogo miego ar ligos indikatorius. O taip pat dažniausiai akių srityje ima rodytis pirmosios raukšlės, todėl vyrauja teorija, kad paakių oda reikia pradėti rūpintis kuo anksčiau.


Pakuotė man labai patinka: nedidelė, sandariai užsisukanti tūbelė, susiaurėjanti į ploną kaklelį, todėl nesunku kontroliuoti išspaudžiamą produkto kiekį. Labai patogu kelionėse, nes neužima daug vietos, nėra galimybių, kad priemonė išsipils, o taip pat nereikia merkti piršto į indelį. Vienintelis minusas - nesimato, kiek yra likę produkto, todėl kiekvieną kartą priemonės lašas gali būti paskutinis.




Sudėtis ganėtinai džiuginanti: šioje gausybėje medžiagų yra tik vienas vidutinio saugumo ingredientas (tokoferolis) ir keli porų kemšėjai bei odos erzintojai (alkoholių grupės atstovai bei keletas aliejinės kilmės), o odą drėkinančių, minkštinančių ir jos barjerą saugančių geruolių gausu - alyvuogių aliejus, tikrųjų vynmedžių sėklų aliejus, žaliosios arbatos arbatžolių ekstraktas, hialurono rūgštis, sviestmedžių aliejus.. Žinoma, gal norėtųsi ir geresnės sudėties, tačiau ir šioji nėra bloga.


Konsistencija: kremas yra lengvas, greitai įsigeriantis ir neįkyraus, ganėtinai neutralaus kvapo. Pakuotėje kremo yra 15ml, tačiau jis naudojasi labai skalsiai. Po daugiau nei dviejų mėnesių naudojimo, panašu, kad dar netrumpai jį naudosiu.

Galutinė nuomonė: Šypteliu, prisiminusi savo reakciją, kuomet pirmą kartą pabandžiau šį kremą. Man nevalingai išsprūdo susižavėjimo šūksnis, nes ėmiau tikėti, jog ir aš galiu turėti skaisčius, gaiviai atrodančius, pajuodavimą užmiršusius paakius! Kadangi pajuodavimas - mano bene vienintelė paakių problema, sunku įvertinti, ar išlygina raukšleles, ar stangrina.. Galiu pasakyti, kad paakių drėkinimą tikrai jaučiu. Džiaugiuosi, kad odos nesuerzino, porų nekimšo, priemonę tikrai norisi naudoti. Taip pat kremas gana greitai įsigeria, todėl nereikia ilgai laukti ir galima greitai pradėti maskavimo procedūras. Kita vertus, manau, kad šis kremas yra per lengvas, turint rimtesnių paakių zonos problemų, todėl jį rekomenduočiau jaunesnėms moterims, dar tik pradedančioms profilaktiškai rūpintis savo paakių oda. Asmeniškai man efekto pakako ir esu kremu patenkinta. 

Kiekis ir kaina: 15 ml, iki 3 eurų (taip pat šios firmos produkcijai beveik visada taikomos kokios nors akcijos).

Kur galima įsigyti: Parduotuvėse "Drogas"

Vertinimas: 4/5 (mano lūkesčius pateisino, bet, manau, gali būti ir geriau. Kainos ir kokybės santykis labai neblogas)

Rudeniškai saulėtų atradimų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...