2015 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

Apžvalgos: "Margaritos" gaivinamasis kremas - gelis su agurkais


Nors ilgai vasara mūsų gerais orais nelepino, tačiau staiga atėję karščiai priverčia suklusti, išgirdus tokius žodžius kaip "gaiva", "atsigaivinti", "gaivinamasis".. Tad ir mano akį patraukė būtent tokį žodį turintis produkto pavadinimas. Kaina nesikandžioja, kremas lietuviškas, tad kodėl neišbandžius?





Pakuotė: Turiu pagirti "BIOK laboratorijos" komandą, kad pagaliau pakeitė produkto pakuotę, nes senoji pakuotė nebuvo labai patraukli. O ši atrodo iš tiesų gaiviai, labiau traukia akį. Žinoma, dabar populiarėja pakuotės su pompa, tačiau aš nejaučiu didelio diskomforto, švariais pirštais kabindama kremą iš klasikinio indelio.


Aprašymas: Itin lengvas gaivinamasis kremas - gelis su agurkų ekstraktu ir provitaminu B6 gaivina, švelnina ir ramina veido odą. Agurkai nuo seno naudojami kosmetikoje, nes pasižymi drėkinamosiomis ir minkštinamosiomis savybėmis, sutraukia poras bei skaistina odą. Kremas - gelis neriebina odos, yra puikus makiažo pagrindas. Rekomenduojamas mišriai ir riebiai odai.


Sudėtis išnarstyta "po kaulelį" tinklapyje Kosmetikos DNR: gausu medžiagų, galinčių sukelti alergiją, tad eksperimentuoti reikėtų atsargiai. Taip pat yra potencialių porų kemšėjų.

Kremo kvapas, deja, agurkų neprimena. Ilgokai bandžiau rasti asociacijas su žinomais kvapais, tačiau paieškos buvo bevaisės. Kvapas pakankamai sintetinis, tepant ant odos jo nebesijaučia. Bent jau manęs kvapas neerzina, tad tai galima laikyti pliusu.



Konsistencija: Kremas labai lengvas ir neriebus. Greitai įsigeria į odą, tačiau man pritrūko drėkinimo, po kurio laiko ant veido jaučiasi "plėvelė". Pojūčio norėtųsi kitokio. Tiesa, kadangi man taip trūksta suteikiamos drėgmės, ją bandau sukurti didesniu kremo kiekiu, todėl kremas naudojasi neskalsiai.

Galutinė nuomonė: Kadangi kremą naudoju pakankamai ilgą laiką, pastebėjau, jog mano odai jis patiko. Kaip jau minėjau anksčiau, drėgmės poreikį kompensavau didesniu kremo kiekiu, tad ši problema buvo išspręsta. Geriausiai kremo poveikį pastebėjau, davusi jį išbandyti savo vaikinui: poros buvo pastebimai sutrauktos, odos reljefas palygėjo - tiesiog negalėjau atsižiūrėti! Tiesa, pastabą dėl drėkinimo išgirdau ir iš jo lūpų. Taip pat pastebėjau, jog kremas tikrai efektyvus kaip makiažo pagrindas - mineralinė pudra dengėsi lengviau, tolygiau, o dėl greito įsigėrimo į veido odą, makiažo priemones buvo galima dengti iš karto. Dar vienas pastebėjimas - turėjau trumpas atostogas, per kurias buvau atitrūkusi nuo civilizacijos ir kiek pro pirštus žiūrėjau į savo veido priežiūros rutiną.. Po 3-4 dienų pastebėjau, kad veido oda pastebimai suprastėjo - atsirado spuogelių kaktos srityje, išsausėjusių vietų skruostų zonoje. Tačiau, kai vėl griebiausi šio kremo - gelio, mano veido odos būklė gana pagerėjo!
Vis dėlto, šį produktą priskirčiau vasaros/atostogų kurorte/lengvų priemonių kategorijai, nes rudenį/pavasarį/žiemą aš tokio lengvo kremo naudoti neišdrįsčiau.

Kiekis ir kaina: 50 ml, ~2,5€.

Kur galima įsigyti: Maxima, Rimi, IKI, Norfa, Eurokos, Drogas.. Turbūt kiekviename prekybos tinkle. Taip pat BIOK laboratorijos elektroninėje parduotuvėje.

Vertinimas: 3/5 (Pats viduriukas - būna ir blogiau, tačiau ir ne ta priemonė, kurią aktyviai rekomenduočiau).

Smagių atradimų!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...