2019 m. balandžio 2 d., antradienis

2019 m. kovo pirkiniai

Nežinau, ar tik man vienai, tačiau kovo mėnuo buvo sunkus. Tiek gamta, tiek emocinė būsena neskubėjo sužydėti, užspaudė darbai, atsirado miego stoka, o mėnesio pabaigoje pasigavau sunkią virusinę infekciją, kuri manyje tūno iki šiol.

Pirkinių atžvilgiu buvau tikrai gana disciplinuota, kovo mėnesį produktų įsigijau mažiau nei sunaudojau! Dabar bandau išsikelti naują tikslą - pirkti tokias priemones, kurių likučiai mano begaliniuose sandėliukuose baigiasi ir ko man tikrai labai labai reikia. Nors, be abejo, pasiliksiu savo nuodėmingą malonumą - grožio dėžutes..



Kaip jau sakiau, pirkinių kiekis tikrai atrodo nedidelis, solidus. Apsipirkau dviejose internetinėse parduotuvėse ir dviejose fizinėse.


1. "Lookfantastic Beauty Box March 2019". Su jos turiniu kiek plačiau supažindinau šiame įraše. Dėžutėje buvo produktų, kuriuos labai norėjau išbandyti, todėl gana džiaugiuosi. Tik, kaip jau dievagojausi nurodytame įraše, vasario dėžutės taip ir negavau.


Kitas prekių aštuntukas mane pasiekė iš internetinės parduotuvės Iherb.com. Iš tiesų šią parduotuvę mėgstu - joje yra daug įdomių ir geros sudėties veido, kūno, plaukų priežiūros produktų, dekoratyvinės kosmetikos, maisto produktų, prieskonių ir net stebuklingų maisto papildų. Šiame tinklapyje apsipirkinėju daugiau nei penkis metus, taikiausi su įvairiomis pasikeitusiomis sąlygomis (pavyzdžiui, pastaraisiais metais labai pabrango siuntimo kaina, todėl tenka ieškoti prekių, kurios tą kainą sumažina.. Tokiu būdu skatinama pirkti priemones, kurių įprastomis sąlygomis nepirktum), tačiau šį kartą susidūriau su bėdomis ir likau nelabai patenkinta aptarnavimu. Jau esu pasakojusi, kad mano mikrorajone vyksta be galo didelė betvarkė su Lietuvos paštu, kadangi buvo panaikintas vienas filialas ir visas krūvis perkeltas likusiam vienam. Mikrorajonas tikrai tankiai apgyvendintas ir likęs padalinys nebespėja perrūšiuoti siuntinių, jų pristatyti, o paštininkai pasiklysta ir tiesiog nebepristato informacinių lapelių apie laukiančią siuntą. Viena iš Iherb'o siuntų buvo įstrigusi labai ilgam, todėl parašiau aptarnavimo centrui, informuodama apie problemą. Centras pagal siuntos numerį patikrino jos buvimo vietą ir pastebėjo, kad siunta jau daugiau nei pusantro mėnesio užstrigusi Frankfurte ir kad jie aiškinsis situaciją, tiesiog turiu palaukti dar porą savaičių. Po dviejų savaičių vėl kreipiausi į juos, norėdama sužinoti apie aiškinimosi procesą ir siuntos būseną - buvo atrašyta, jog turiu palaukti dar savaitę, kadangi to reikalauja jų protokolas (kad ir koks jis bebūtų), o vėliau jie tikrai imsis mano problemos ir neprašomi informuos apie siuntą. Kantriai pralaukiau dar kelias savaites, tačiau jokių naujienų negavau, mintyse jau su siunta buvau atsisveikinusi. Tad galite tik įsivaizduoti, kaip maloniai nudžiugau, kai, vis dėlto, ši siunta mane pasiekė. Džiaugiuosi, kad ši istorija baigėsi laimingai, bet šis tinklapis savo aptarnavimu ir komunikacija tikrai labai nuvylė - dedu riebų minusą ir labai pagalvosiu, ar dar noriu čia apsipirkinėti.
Ir, vis dėlto, nusipirktos priemonės yra šios:
2. "Missha Super Aqua" gaivinamosios prausimosi putos. Skaičiau neblogų atsiliepimų. Kaina 5,73€.
3. "Cosrx Low pH Good Morning" gelinis prausiklis. Vėlgi teko skaityti, kad žmonės, atradę šį prausiklį, jau kitų nebeieško. Kaina 11,45€.
4. "Cosrx BHA Blackhead Power Liquid". Nuomonės įvairios - vieniems stebuklas, kitiems - tarsi vanduo. Norisi išbandyti pačiai. Kaina 19,66€.
5. "Tosowoong black-head nose pack".Vienas iš tų produktų, kurie numažina siuntimo kainą. Kaina 3,22€.
6. "Andalou Naturals" šviesinamoji veido kaukė su moliūgu ir medumi. Visas kaukes pirkau, norėdama sumažinti siuntimo kainą. Apie šią esu girdėjusi labai neblogų atsiliepimų. Kaina 2,60€.
7. "Innisfree" lakštinė vandens pagrindo gaivinamoji kaukė, kurios sudėtyje yra arbatmedžio. Kaina 1,79€.
8. "Andalou Naturals" šviesinamoji ir stangrinamoji lakštinė veido kaukė su vitaminu C. Kaina 3,51€.
9. "Leaders Mediu Amino Lifting Mask" lakštinė stangrinamoji veido kaukė su aminorūgščių kompleksu, vitaminu A ir kolagenu. Kaina 2,63€.
Siuntiniuose nemažai korėjietiškos kosmetikos produktų, kuriuos tikrai smalsu išbandyti. Taip pat turėsiu nemažą veido kaukių įvairovę.


Likę pirkiniai iš parduotuvių "Drogas" bei "Eurokos":
10. "Garnier Vitamin C Shot" lakštinė veido kaukė. Labai sudomino Garnier naujienos, ypač ši, sudėtyje turinti vitamino C. Atėjus pavasariui norisi švytinčios, atsigavusios odos, spinduliuojančios laime ir gyvybe. Tik prisipažinsiu, kad mane baugina šitos kaukės principas (kaukės komponentus reikės sumaišyti pačiai), nes man kartais nutinka įvairių nemalonių netikėtumų. Mokėjau 2,59€ (pirkau su nuolaida parduotuvėje "Drogas").
11. "Maybelline Fit Me! Matte + Poreless" makiažo pagrindas, spalva "110 Porcelain". Lyg tyčia pabaigiau nemažai makiažo pagrindų, norėjosi išbandyti kažką naujo. Turėjau mėginėlį, iš pirmo įspūdžio pasirodė verta dėmesio priemonė. Žiūrėsiu, koks įspūdis bus naudojant dažniau. Mokėjau 7,49€ (pirkau su nuolaida parduotuvėje "Eurokos").
12. "Lumene CC" kremas. Pastaruoju metu mano makiažo rutinoje dominuoja BB ir CC kremai. Pamenu, jog anksčiau šis kremas man labai patiko, tačiau dabar jis pakeitęs savo formulę, todėl pasikeitė ir kai kurios jo savybės. Bus įdomu įvertinti, gal naujasis man jis patiks dar labiau? Mokėjau 10,49€ (pirkau su nuolaida parduotuvėje "Drogas").

Baigiu šį įrašą, deduosi priemones į savo atsargas ir bėgu pasidžiaugti pailgėjusiais pavasario vakarais! O jūs ar daug išlaidavote kovo mėnesį?



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...